VÅRA TJÄNSTER

MÄKLAR- & FASTIGHETSFOTO

Fotografering från luften ger dig en unik bild av fastigheten sett från ovan. Med vår kreativitet och erfarenhet hittar vi de bästa fotovinklarna för just ditt objekt.

Vi flyger upp till 120 meters höjd och levererar flygbilder ur ett helt nytt perspektiv.
Har Ni särskilda önskemål gällande bildvinklar, höjder, tider etc. så arbetar vi efter era instruktioner. Ni kan självklart vara med under fotograferingen och se bilden i realtid.

Vi hjälper också gärna er med en helhetslösning med bilder/filmer av hela objektet – både invändigt och utvändigt.

FILM & REKLAM

Vi har en speciellt utformad plattform för filminspelning. Med vår avancerade 3-axlade kamerastabilisator kan vi leverera silkesmjuka svepningar även i de högsta hastigheterna med stor precision.

Vi levererar material till alla tänkbara produktioner – reklamfilm, tv-inslag & events!

Materialet kan levereras i följande format
UHD (4K): 4096x2160p 24, 3840x2160p 24/25/30 FPS
FHD: 1920x1080p 24/25/30/48/50/60 FPS
HD: 1280x720p 24/25/30/48/50/60 FPS

LIVESÄNDNING

Vi kan tillgodose en perfekt livefeed utan märkbar fördröjning i upp till 1080p på ett avstånd upp till 2km. Perfekt för t.ex:

  • Storbildskärmar
  • Sportevenemang
  • TV-sändningar

INSPEKTIONER

Tack vare vår livemottagning av bilder direkt från kameran kan vi utföra inspektioner där det annars är svårt att komma åt. Inspektionerna sker på plats med kunden och efter Era önskemål positionerar vi vår kamera vid det objekt som ni vill få inspekterat.

Vi har nu även möjlighet att utföra inspektioner med värmekamera.

BRA ATT VETA

Malmö Flygfoto har tillstånd från Transportstyrelsen och är flygansvarsförsäkrade som kommersiella operatörer av UAS. Vi har även självgranskningsrätt av flygbilder utfärdat av Försvarsmakten.

Vi reserverar oss för att behöva ställa in eller flytta uppdraget på grund av dåligt väder. Vi kan tyvärr inte flyga vid nederbörd, vind över 8m/s eller dålig sikt. Vi håller oss ständigt uppdaterade av väderleksrapporterna och kan därför meddela Er 1-2 dagar i förväg om vädret riskerar att äventyra uppdraget.

Boka i tid – framförhållning hjälper oss att förbereda bättre. Boka gärna minst 1-2 veckor innan du vill få uppdraget utfört.

Kolla upp eventuella förbud & restriktioner där uppdraget ska utföras. Finns det några regler eller behöver du markägarens tillstånd?